Kérlek támogasd a Rádiómúzeumot működtető Alapítványt
A támogatásoddal a Rádiómúzeum létezését segíted!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

     


Figyelem! 

Értesítem a kedves látogatókat, érdeklődőket, hogy a Rádiómúzeum új és egyben a végleges helyére költözött és megnyitott.
 
A cím: Kismaros, Kossuth út 43., vasútállomástól kb. 250 m-re található.
 
 
 
Rádiómúzeum hétvégeken tart nyitva


 
Bejelentkezni nem szükséges, amennyiben kérdése van kérem hívjon a +36302459118 -s telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. küldjön üzenetet. 
 
 
Nagyon  f o n t o s !
  
Kérem mindazon kedves látogatókat, akik anyagilag is tudják támogatni az Alapítványunkat, a lentebb olvasható bankszámla számra, akár jelképes összeggel is támogassanak, mert sajnos több előre nem látható munkát el kellett elvégezni és ezek anyagi fedezete kimerülőben van.

Bank számla számunk: 
CIB BANK: 10700323-69355767-51100005 

Ne feledje, minden forint számít!
A támogatást előre is köszönjük!
 
Köszönet mindazoknak, akik a személyi jövedelemadójuk 1%-t a Rádiómúzeum Alapítvány javára ajánlották föl.


szöntöm az Öreg rádiók kiállításának honlapján

Perneky Sándor magángyűjtő vagyok a kismarosi Öreg rádiók kiállításának - Rádiómúzeum - tulajdonosa.

Az öreg rádiókat bemutató múzeum 2009. júniusában nyitotta meg a kapuit (Verőcén) az érdeklődők előtt. A kiállítás 2016. áprilisig működött a Verőcén, majd szükségessé vált a fölújítás, azonban a helyiség fölújítása nem készült el. Évekig raktárakba kényszerültek a készülékek, majd sikerült végleges otthont találni a készülékeknek és 2023. decemberétől ismét várja a tisztelt érdeklődőket az új és egyben végleges helyén. Az első években az ország különböző helyeiről, Európa több országából és távoli kontinensekről érkeztek már vendégek, látogatók.

Kérem böngésszen kedvére, időnként látogasson vissza, hogy olyankor új rádiókkal és más készülékekkel, információkkal fogadhassam. 

Amennyiben megnyerte a tetszését a honlapon látottak, keresse föl a kiállítást is személyesen. Ha előre egyeztetett időpontban érkezik személyesen fogom várni és segítek eligazodni a rádiózás hazai történetében, megmutatom a készülékeket működés közben is, valamint a rádiózással kapcsolatosan sok érdekes történettel szolgálhatok. A kiállított készülékek között több különleges is található, melyekből csak kis darabszámban gyártottak és ezekből egy-egy példány itt megtekinthető.
Tapasztalatom, hogy akik az elmúlt időben a kiállítást fölkeresték, akár szándékosan, vagy csak a sors vetette a kiállításra, azok mind élményekkel gazdagodva távoztak. Erről tanúskodik a vendégkönyvben olvasható sok-sok bejegyzés is, valamint az a tény is, hogy többen időnként visszatérnek barátaikkal, ismerőseikkel.

Amennyiben bármivel is tudja segíteni, bővíteni a kiállított rádiókat és más készülékeket, esetleg dokumentumokat, tisztelettel elfogadom és megbecsülöm. A részleteket e-mail-ben (kiallitas[kukac]radiomuzeum.hu) is megküldheti.


Ha még nem döntött, hogy a személyi jövedelemadójának az 1% -t hová ajánlja föl, kérem ne tétovázzon, az alábbi adószámot jelölje meg:

Rádiómúzeum Alapítvány:

Az alapítvány adószáma: 18733808-113 

Kérem támogassa a kiállítást Ön is adományával

Kérem támogassa a Rádiómúzeum Alapítványt anyagilag is:

Bank számla számunk: 

CIB BANK: 10700323-69355767-51100005 

 

Kiegészítő információk