Kérlek támogasd a Rádiómúzeumot működtető Alapítványt
A támogatásoddal a Rádiómúzeum létezését segíted!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Elsősorban gyerekek körében kedvelt reklám tárgy, reklám ajándék a védőtokban elhelyezett színes radír. A védőtokon és a radíron is a gyár emblémája látható.
alt

alt

Adományozta: Rosta György - Budapest


Divat volt kiállításokon osztogatni kitűzőket, jelvényeket. A dolgozók munkaruhájukon, köpenyen, zakón viselték is, jelezve a hovatartozást, ezekből néhány szép darab látható az alábbiakban.


  
Saját tulajdon


Az ajándék, reklámtárgyak sokszor konkrét használati tárgyakként is visszaköszöntek. Ezzel is a tudat alatti memóriába bevésve a márkát.


Saját tulajdon


Nem szeretem a dohányzást, azonban ez az Alföldi porcelán hamutál szemet gyönyörködteti

Adományozta: Végh János - Budapest


Amikor egy új készülék megjelent, olyankor gyakori megoldás volt időt álló reklám táblákkal hirdetni. Ilyen ez a Victoria TV-t hirdető nyomtatott vaslemez tábla is.Adományozta: Kiss András - Nagypeterd


Egyes készülékekre különféle díszítő elemeket helyeztek, többnyire a hangszóró szövetre, rácsra. Általában madarakat és más állatokat, de néha lehet látni növényeket is. Ezeket információim alapján az export készülékeken alkalmazták, azonban mindig volt "exportból visszamaradt", így nálunk is került üzletbe. A képeken látható pálmafát az AR321/AR322 -s készülékek hangszóró rácsára ragasztották föl.

 

Adományozó: Soós Imre - Erdőkertes


Reklám pohár alátét. Belül keménypapír, borítása műanyag.Adományozó: Mészáros Józsefné - Sülysáp

Kiegészítő információk