Kérlek támogasd a Rádiómúzeumot működtető Alapítványt
A támogatásoddal a Rádiómúzeum létezését segíted!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

     


Figyelem!

Sajnálattal értesítem a kedves látogatókat, érdeklődőket, hogy a rádiómúzeum átalakítás miatt bizonytalan ideig zárva tart.

Az ismételt látogathatóságot időben, itt a honlapon tudatni fogjuk. Továbbá akik regisztrálnak, azok a elsőként tudhatják meg a nyitás időpontját.

Az újranyitás előtt a múzeumot szeretnénk tatarozni, amihez önzetlen segítséget szeretnénk kérni. Sajnos önerőből a feladatot nem tudjuk megoldani.
Kérem támogassa a Rádiómúzeum Alapítványt anyagilag, hogy sikerüljön időre a munkálatokat elvégezni. 

Bank számla számunk: 
CIB BANK: 10700323-69355767-51100005 

Ne feledje, minden forint számít!
A támogatást előre is köszönjük!szöntöm az Öreg rádiók kiállításának honlapján

Perneky Sándor magángyűjtő vagyok a verőcei Öreg rádiók kiállításának - Rádiómúzeum - tulajdonosa.

Az öreg rádiókat bemutató múzeum 2009. júniusában nyitotta meg a kapuit az érdeklődők előtt. Ez idő alatt az ország különböző helyeiről, Európa több országából és távoli kontinensekről érkeztek már vendégek, látogatók.

Kérem böngésszen kedvére, időnként látogasson vissza, hogy olyankor új rádiókkal és más készülékekkel, információkkal fogadhassam. 

Amennyiben megnyerte a tetszését a honlapon látottak, keresse föl a kiállítást is személyesen. Ha előre egyeztetett időpontban érkezik személyesen fogom várni és segítek eligazodni a rádiózás hazai történetében, megmutatom a készülékeket működés közben is, valamint a rádiózással kapcsolatosan sok érdekes történettel szolgálhatok. A kiállított készülékek között több különleges is található, melyekből csak kis darabszámban gyártottak és ezekből egy-egy példány itt megtekinthető.
Tapasztalatom, hogy akik az elmúlt időben a kiállítást fölkeresték, akár szándékosan, vagy csak a sors vetette a kiállításra, azok mind élményekkel gazdagodva távoztak. Erről tanúskodik a vendégkönyvben olvasható sok-sok bejegyzés is, valamint az a tény is, hogy többen időnként visszatérnek barátaikkal, ismerőseikkel.

Amennyiben bármivel is tudja segíteni, bővíteni a kiállított rádiókat és más készülékeket, esetleg dokumentumokat, tisztelettel elfogadom és megbecsülöm. A részleteket e-mail-ben (kiallitas[kukac]radiomuzeum.hu) is megküldheti.


Ha még nem döntött, hogy a személyi jövedelemadójának az 1% -t hová ajánlja föl, kérem ne tétovázzon, az alábbi adószámot jelölje meg:

Rádiómúzeum Alapítvány:

Az alapítvány adószáma: 18733808-113 

Kérem támogassa a kiállítást Ön is adományával

Kérem támogassa a Rádiómúzeum Alapítványt anyagilag is:

Bank számla számunk: 

CIB BANK: 10700323-69355767-51100005 

  

Kiegészítő információk